WERKWIJZE

Stap 1- Kies een geboortekaartje
De geboortekaartjes kunnen besteld worden vanaf 35 stuks. De prijzen zijn exclusief de enveloppen of andere accessoires.
Kies het benodigde aantal kaartjes in het dropdown menu, en kies je favoriete afwerkingen. Kijk hier

Niet zeker van je keuze? Wil je graag een digitale proef zien? dat kan! Bestel deze in de shop. Naast het kaartje van je keuze. We maken binnen 5 werkdagen je digitale proef. Na de gehele bestelling maken we altijd een ‘echte’ proefkaart. Deze zit bij de prijs in. Kies alleen digitale proef, en wij mailen je wat we van je nodig hebben om jullie kaartje af te maken!

Stap 2 – Tekst aanleveren
De tekst die wij nodig hebben voor op het geboortekaartje kun je aanleveren via het keuzemenu, tijdens het plaatsen van de bestelling.  Het is niet erg als deze tekst nog niet helemaal compleet is. Dit kan in de schetsfase – waar wij over contact zullen hebben per mail of chat nog worden aangepast of aangevuld.

Stap 3 -Styling van het kaartje
Om het geboortekaartje als een cadeautje te versturen vind je in onze shop nog allerlei accessoires om het kaartje af te stylen naar eigen stijl. Zo zijn er bijpassende enveloppen, touw, sluitzegels, labels om het kaartje helemaal compleet te maken. Al deze onderdelen ontvang je alvast voorruit. Zodat je alles klaar kan maken,

Stap 4 –  Plaats je bestelling
Na het plaatsen en betalen van je bestelling ontvang je van ons binnen 5 werkdagen een digitale proef in de mailbox van het geboortekaartje. Zijn er dan nog aanpassingen of opmerkingen dan horen we dat graag. Je kunt het kaartje helemaal naar wens maken

Stap 5 – Proefdruk
Wanneer het ontwerp is goedgekeurd is het mogelijk een papieren proef te maken. Een proefdruk is gratis na de bestelling van de geboortekaartjes.
Wij sturen de papier proef binnen 5 werkdagen toe. Is de papieren proef niet nodig? Dan zorgen wij er voor dat het geboortekaartje druk klaar staat en wachten we het bericht van de geboorte af.

Stap 6 – Geboren!
Ook wij wachten (net als jullie) altijd vol spanning op deze dag. De baby is geboren! Wij ontvangen dan per mail de laatste gegevens (datum / lengte / gewicht / tijdstip). Deze verwerken wij in het ontwerp, dan sturen we het ontwerp ter akkoord nog naar jullie op per mail, na akkoord sturen we alles door naar de drukker.

Onze drukker werkt niet in het weekend. Bij geboortes in het weekend zullen wij er zorg voor dragen dat alles zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen op maandagmorgen.

Productie & levering
Na de geboorte houden wij het volgende tijdschema aan per werkdag

DAG 1 –  Goedkeuring van het definitieve ontwerp – voor 12.00 uur.
DAG 1 –  Kaarten worden gedrukt & verzonden*
DAG 2-3  – Ontvangst pakket Nederland & belgie.

Het drukwerk wordt na goedkeuring in werking gezet.

* Kaarten met folie druk en kaarten met een boorgat hebben een wachttijd van 4-5 werkdagen.

 

 

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy