WERKWIJZE

Werkwijze

Wow jullie verwachten een mooi klein wonder! Wij helpen jullie om dit heugelijke nieuws op een originele manier wereldkundig te maken! Wij zorgen samen met jullie voor de juiste introductie met een origineel geboortekaartje. Niet alleen het geboortekaartje maar ook de totale aankleding van het kaartje, van enveloppen tot kraamborrel kaartjes.

Allereerst super dat je ons hebt gevonden! En het zou helemaal leuk zijn als de geboortekaartjes die wij met veel liefde voor jullie speciaal ontwerpen in je gedachten al op de deurmat vallen bij je familie en vrienden mét de naam van jullie kindje/kindjes erop! Raar idee hè? Maar dat moment gaat echt gebeuren, en dan ben je blij dat je iets moois hebt gevonden en alles goed hebt voorbereid. En dat kan bij ons!  En nu het is natuurlijk niks leuker dan jullie gegevens en wensen te zien op jullie geboortekaartje. Nou dat kan hoor:-) We maken graag een digitale proefdruk voor jullie!

Vul het formulier hier in en wij maken een digitale proef voor jullie! Om jullie perfecte kaartje te maken! Wij ontwerpen met de hand, dus alles is bij ons mogelijk zonder extra kosten. Service van de zaak!  


Website bestelling

Het is voor ons soort van noodzakelijk de bestelling via de website binnen te krijgen. Wij zetten dan als de baby er is en jullie akkoord hebben gegeven op het kaartje, het kaartje door naar de drukker. Dan is het papiersoort en het afleveradres is dan van belang om snel te handelen. We sturen de bestelde stickers, enveloppen, en evt touw alvast gratis op! Zodat jullie alles kunnen voorbereiden!


 Na de geboorte
Na de geboorte neem je contact met ons op om de definitieve geboortegegevens aan ons door te geven. Wij passen dit direct aan in je digitale proef en zullen deze nogmaals, ter controle, per e-mail toesturen. Het is belangrijk dat je deze digitale proef nogmaals goed controleert, met name de aangepaste gegevens. Wanneer alles goed is, kun je de digitale proef in een email goedkeuren.

Wordt de digitale proef op een werkdag vóór 12.00 uur goedgekeurd, worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Met uitzondering van de label kaartjes en goudfolie kaartjes, deze hebben een langere levertijd van twee werkdagen.


Kan ik een proefkaartje ontvangen?

Dat kan. Je kunt van proefpakket gratis bestellen. Klik hier. Hierbij ontvang je een mooi overzicht van onze kaartjes en onze drukkwaliteit. Verder werken wij met digitale proefdrukken. Zo kunnen we drukkosten wat lager houden. De digitale proefdrukken kan je hier bestellen: klik hier  We ontwerpen alles met de hand, dus is alles mogelijk, schroom niet en vraag maar raak. Service van de zaak!  Vul snel het formulier in en je ontvangt binnenkort de eerste proef in je mailbox!

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy