Pukkelige sul

Blog: Nanda de Jager | Founder The birds and the bees | 3 kids

Stijl

In mijn school periode ging ik altijd voor 1 kleuren combinatie. Knal en hard roze met lime groen.

Daar kwam ik net op school, beetje pukkelig een beugel, kort haar en een bril. Niet het type vlotte jonge ontwerper. Ik keek mijn ogen uit in de grote stad Utrecht. Elke dag even de stad in en even wat kopen, al snel werd ik van een pukkelige sul een wat hippere pukkelig sul. Die alle feestje afliep, en ochtends de trein van 6 uur weer terug naar huis nam. Er werden echte vriendschappen gemaakt en ik had als pukkelige sul uit het dorp de tijd van mijn leven.

De mode werd echt mijn ding. Alles wat een beetje in was volgende ik. Ik had totaal geen eigen smaak/stijl. Mijn kast was daardoor een leuke kleuren chaos. Ook mijn ontwerpen hadden niet echt een vaste stijl, alleen de kleuren combi lime en hard roze kwamen overal in terug (waarom ben ik ooit geslaagd).

Hoe anders is het nu. Mijn kast is een rust van zwart wit en grijs, hier en daar een uitschieter naar knal groen (Ja moet toch ook een beetje met de trend mee gaan). Niet dat ik daar geen opmerking over krijg. Zo had ik laatst een nieuwe broek aan knal groen met sporty rode streep. Zegt Dean (6) mama ‘ Waarom breng je mij verkleed als kabouterplop naar school?’ 

De ontwerpen die ik maak voor the birds zijn ook wel van 1 stijl. Lekker typografisch iets waar ik van mezelf wel kan zeggen sterk in ben. Kleuren combinaties is soms wat lastiger, ik kom altijd uit op peach en mintgroen of zwart wit. Gelukkig doe ik vaak mijn inspiratie op uit de modekleuren en de laatste tijdschriften. Sommige vriendinnen appen om te vragen is dit van jou hand? Ze herkennen mij stijl uit duizenden! Hoe leuk is dat. Dat maakt mij blij en ben ik super trots op dat ik mijn hobby kan uitvoeren. Wat zijn jullie favoriete kleuren? Heb jij een kleur die een rode draad in je leven is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy