Prijzen

ZELFONTWERPKAARTJES

Bij de zelf ontwerp kaartjes ben jij zelf de ontwerper. Deze zijn daarom ook een stukje goedkoper dan onze studio kaartjes.

Kijk bij het kaartje aan de rechterkant. Daar kan je wensen invullen: zie screenshot.

Dus dat zijn 100 kaartjes voor 159 euro. Inclusief verzenden.

Je kan ook eerst op personalize drukken en daarna de volgende stappen volgen:

Als je bij je ontwerp in het rechtermenu kijkt zie je ‘ add to cart’. Hier kun je je eigen wensen invullen. Dan zie je meteen de prijs en overige opties!

Zie het screenshot hieronder!

 


STUDIO KAARTJES

Elk uniek kaartje heeft zijn eigen unieke prijs!

Bij ons kun je een kaartje zo duur of goedkoop maken als jullie zelf in gedachten hebben., Wat past er in jullie budget en wat vinden jullie mooi?. Ga je voor natuurpapier of kies je toch standaard voor wit glad karton? Ga je voor een extra fotostrip bij het kaartje of laat je het toch liever weg?. Alles is mogelijk!. Vandaar dat we niet zo maar kunnen aangeven wat het in totaaleen totaalpakket kaartje zal kosten. Wel kan je alle opties aanvinken naast een willekeurig kaartje aan- en uitvinken.

Om het  makkelijk te maken hebben we ook 5 pakketten gemaakt. Klik hier  Deze kan je bestellen en daarna nemen wij contact op over de invulling van het pakket, welke kleur envelop en natuurlijk welk kaartje valt er binnenkort op de mat valt!

Hieronder een voorbeeld hoe je je eigen prijs kan checken:


© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy