Organizer project 2018

Blog: Nanda de Jager | founder


Organize your fancy life – 2018

Zwoegen, checken, zwoegen, checken, ontwerpen, zwoegen en last check!

Oh man oh man, wat een geweldige agenda komt eraan. Niet zomaar een agenda, een organizer met veel passie en liefde gemaakt.

Ik zal jullie even een kijkje laten nemen in het  proces.

Januari 2017, laten we maar beginnen met het ontwerp, wat willen we wat willen we niet en wat moet van de agenda 2017 blijven?

Na een leuk intern overleg hebben we besloten, dat we voor een luxere variant gaan. Aangezien elk bedrijf/merk een ringband doet, gaan wij het net even anders doen. Niet dat dat het makkelijkste is :-). Wat willen we, een dubbele kaft, een verborgen ringband, goudfolie, tabbladen met goudfolie. Elastiek. En alles fullcolour.

Het ontwerp is in juni helemaal afgerond, helemaal van nu. Lekker hip, lekker vrouwelijk en lekker ons (eigenwijs). Hij is zo cool dat we het bijna van de daken willen schreeuwen maar we houden het nog even voor ons. Tja de copycats van de papierwereld en dat zijn er veel, houden alle merken in de gaten dus helaas ook ons.

Nu in juni gaan we opzoek naar de perfecte fabriek. We hebben het ons zelf lastig gemaakt. Maar we houden vol en na maanden uiteindelijk de perfecte fabriek gevonden. Super leuke samenwerking. Aardige mensen die het mooiste en perfecte product willen neerzetten. Dus het klikte meteen!


Ik kan jullie vertellen dat de agenda’s over een maand in de winkels liggen! En natuurlijk zullen wij jullie op de hoogte houden! Foto’s delen en onze nieuwe liefde via social media delen!

De afbeelding is een foto van de agenda 2017:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy