Milieu & FSC

Wij werken aan een beter milieu

De aarde waarop we leven is van ons allemaal. Vanzelfsprekend is het dan dat wij ook ons steentje bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot. We drukken niet alleen groen, maar zijn het ook. We zijn actief op verschillende vlakken om de CO2 uitstoot te reduceren.

Verantwoord afvoeren van papier

Natuurlijk ontstaat bij het produceren van je drukwerk papierafval. Ook bij het verpakken. Door dit op verantwoorde wijze af te voeren beland dit niet in de verbrandingsoven maar krijgt dit papier een 2e leven. Zo recyclen we dozen en papier.

FSC® Papier

Alle papiersoorten welke wij leveren zijn standaard FSC gecertificeerd. FSC® staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een internationale non-profit organisatie die wereldwijd verantwoord bosbeheer stimuleert. Het FSC-keurmerk garandeert dat de grondstoffen voor papier afkomstig zijn van zo’n FSC bos. FSC-papier is nooit afkomstig uit een bos met hoge natuurwaarden of van een plantage waarvoor een tropisch regenwoud is gekapt. Dus niet alleen mooie kaartjes maar ook niet slecht voor het milieu!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is fsc-drukwerk.jpg

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy