Levertijden

Levertijd

Altijd zo’n dingetje! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk jullie mooie kaartjes tonen aan de rest van de wereld! Geboortekaartjes levertijd is voor ons heel belangrijk. We doen alles eraan om het kaartje zo snel mogelijk bij jullie in huis te hebben. Hieronder lees je wat je moet weten!

 


 

Bestellingen shop

Alle producten/bestellingen op voorraad voor 12.00 uur op werkdagen (ma-vrij) worden dezelfde dag ingepakt en verzonden. Je ontvang een Track & Trace code zodat je de zending eenvoudig kunt volgen. Custom posters worden binnen 2/3 werkdagen verzonden.

De bestellingen naar Belgie zijn er ook binnen 1 werkdag ook hier werken er met DHL en met POSTNL als partner.

 

 


 

Geboortekaartjes/ trouwkaartjes/ custom kaartjes

Bij een akkoord van u op de kaartjes worden de kaartjes voor 12.00 uur op werkdagen (ma-vrij) dezelfde dag gedrukt en verzonden, wij werken met DHL en met POSTNL als partner.

Goud/zilver & koperfolie kaartjes & preeg kaartjes hebben een langere droog/druktijd en worden na 2á3 werkdagen verzonden.

Wij doen er alles aan om de geboortekaartjes zo snel mogelijk bij u te bezorgen, de geboren kindjes & kaartjes hebben daarom ook altijd voorrang en zullen met spoed worden behandeld.

De bestellingen naar Belgie zijn er ook binnen 1 werkdag ook hier werken er met DHL en met POSTNL als partner.

 

 


 

Echte proefdruk

De proefkaarten worden met brievenbuspost verzonden en zijn binnen enkele dagen in huis. We bezorgen ook op zaterdag. Geef je de bestelling op vrijdagmiddag na 12.00 uur of gedurende het weekend door, dan worden de kaartjes de maandag daarop gedrukt en verstuurd. Je ontvangt ze dan dinsdag.

Wij hebben geen vakantiesluiting maar op nationale feestdagen wordt niet gedrukt en verzonden.

 


 

Bestelde enveloppen, stickers en andere kaartjes accessoires

De enveloppen, stickers, en andere accessoires kun je ook vooraf bestellen; handig als je op tijd wilt beginnen met het schrijven van de adressen. Envelop bestellingen die voor 12.00 uur binnen zijn (op werkdagen) worden dezelfde dag verzonden en zijn doorgaans de volgende dag in huis. Je ontvang een Track & Trace code zodat je de zending eenvoudig kunt volgen.

 


 

Vragen?

Hebben jullie nog vragen over de levertijd of speciale wensen? Wij staan overal voor open! Let us know!

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy