Hoe dan?! 3 kinderen

Blog: Nanda de Jager | Founder The birds and the bees

Mensen vragen wel eens aan mij hoe doe je dat? 3 jonge kinderen en een zaak draaiende houden. Tja soms weet ik het ook niet. Het begint s’morgens om half 7, de wekker gaat! Spring onder de douche, doe mijn make up ( ja, zonder zie ik er echt uit als een spook) maak de kinderen wakker, mijn man doet de broodjes, ik de tassen, de oudste twee naar school en kleine Jack naar de oppas of gewoon thuis bij oma. Pff even uitademen. Dan naar kantoor. Na een lange dag de kids halen, koken en naar de kinderen in bad en naar bed brengen. Dat is mijn dag. Dan is het 20.00 uur. Dan ga ik vaak alvast alles klaar zetten wat de meiden op kantoor de volgende dag moeten doen. Of wat belangrijke mails beantwoorden. 21.00 even niksen. Het is belangrijk dat we structuur in het bedrijf hebben maar ook als gezin hebben we veel structuur en regelmaat hebben, anders zou ik het echt niet kunnen bolwerken.

Vaak heb ik te horen gekregen van vriendinnen dat ik vaak weinig tijd heb, ik kan bijna nooit afspreken, kan nooit even spontaan iets doen, ik ben 60 uur per week aan het werk. Het enige rust moment is als ik de kinderen uit school haal en een broodje met ze eet. Ik voel mij daar wel eens schuldig over, maar aan de andere kant ben ik trots wat ik met The birds heb bereikt. Ik denk vaak mijn tijd om leuke dingen doen komt nog wel! Oh ja in het weekend doe ik niks en geniet ik optimaal van mijn mooie gezin. Oh ja wel af en toe wat huishouden… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy