Gender neutraal

Blog: Nanda de Jager – founder the birds and the bees

Wat een heerlijk hip woord! Genderneutraal. Wij hebben ook gender neutrale kaartjes, of gewoon neutraal of unisex. Wij nemen je mee in de wereld van genderneutrale geboortekaartjes. #genderneutraal zonder hashtag ben je nergens:-)

Neutrale kleur.

Veel van onze kaartjes, zijn niet echt meisjes of echt jongens kaartjes. Geen strikjes, geen autos, geen uitgesproken jongen of meisje. We werken heel vaak alleen met kleur. Mintgroen is een tijdje een hele trend geweest, voor jongens en meisjes. Nu is het weer een beetje uit. Nu zie je veel licht blauw, wat prima kan voor een meisje. Hoe maak je een blauw kaartje nou meisjesachtig? Nou eerst de naam, is de naam een echte meisjes naam is dat al opgelost. Soms is het een kleine roze detail al genoeg. Een klein sterretje of een lief hartje.

Zwart/wit.

Dan hebben we natuurlijk onze zwart/wit/goud kaartjes, deze zijn dus totaal (gender) neutraal. Wij merken dat heel veel aankomende ouders graag een rustig/zwart/wit kaartje willen. Geen schreeuwerige taferelen, lekker clean! Nou dan zit je bij ons goed:-)

Totaal pakket.

Zo leuk om te zien dat veel mensen kiezen voor een totaal pakket, de photobooths zijn al wat minder favoriet, nu gaat het meer om de afwerking van het kaartje. Luxe goudfolie of juist een subtiele preeg. Zo krijgt een kaartje een speciale luxe uitstraling. We denken vaak mee met de klant. Wat vaak een heel totaal pakket wordt. Ik noem de geboortekaartjes, kraamborrel kaartjes, custom sluitzegels en zelf custom adresstickers. Echt een cadeautje om te krijgen. Niet alleen de afwerking is bijzonder maar ook het papiersoort maakt het kaartje!

 

Wat is jullie ‘neutrale’ favoriete kaartje?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy