Geboortekaartje ramp

Gastblog: Vivian van der Wulp | Instagram: www.instagram.com/hartendieven/

Geboortekaartjes niets leukers dan deze te bekijken in de wachtkamer van de verloskundige. Helaas liet ik er mij bij mijn eerste zwangerschap niet door inspireren, ik sloeg er misschien er een beetje in door. Laat we zeggen of  met name hopen dat ik nogal hormonaal was.

Ik wou graag uniek en bijzonder in het beeld. Nou en bijzonder was het, in negatieve zin. Ik koos voor een persoonlijk gemaakte tekening die kort gezegd misschien niet helemaal bij ons paste als ouders. Na de geboorte van Mats was ik er dan ook snel niet meer zo blij mee en toen ik dat ongeveer anderhalf jaar later in een gesprek met mijn vriendinnen liet door schemeren ging er een zucht van verlichting door de kamer en daarna heel hard gelach! Ze konden het dan ook niet anders dan mij hierin gelijk geven en waren zo blij dat ik dit vertelde. Het had namelijk veel vraagtekens op geroepen destijds en vonden hem inderdaad vreselijk lelijk. Nu vier jaar later lach ik hier natuurlijk ook om, maar ik blijf het wel jammer vinden.

Dat maakte dan ook dat ik tijdens mijn tweede zwangerschap het echt goed wilde maken met een echt mooi kaartje!  Vriendinnen vroegen overigens lachend gelijk bij de aankondiging van deze zwangerschap of ze misschien mee moesten kijken naar het kaartje. Ik wist dit gaat mij geen tweede keer gebeuren.

Instagram bood mij de nodige inspiratie en ik kwam als snel op het account van The Birds and the Bees terecht. Helemaal mijn stijl met mooie pastel kleuren, figuurtjes en tekeningen van deze tijd. Van prachtige materialen en vele extra opties. Dit was de site waar ik moest en zou bestellen. Mijn hormonen lieten zich deze keer van de positieve kant zien. Mijn man kon zich helemaal vinden en we kwamen al snel op drie keuzes uit.

Tja nu alleen nog kiezen tussen de drie opties. Inmiddels was ik al lekker aan het heen en weer mailen met Nanda, eigenaresse van The Birds and the Bees om de opties door te spreken wat we via de mail deden. Uiteindelijk kregen we mooie proefjes thuis waardoor we het echt konden zien en vasthouden waardoor gelijk duidelijk was welke van de drie het werd. De mooie peach roze kaart met tekst aan de voor en achter kant. Simpel maar mooi, meer heb je soms niet nodig. In alle onzekerheid toch nog wel even bij mijn beste vriendin gecheckt zonder alles te laten zien natuurlijk en die beaamde dat het prachtig was. Zucht en opluchting, ik kan het toch!

Kleine onzekerheid was wel de datum van drukken. Ik was namelijk met Kerst uitgerekend. Niet ideaal bij het drukken van kaartjes maar ook hierin was Nanda gelukkig flexibel en bereikbaar voor ons en gelukkig maar want Bente werd oudejaarsavond geboren en op 3 januari hadden we de kaartjes in huis met prachtige en enveloppen en sluit stickertjes die we later hadden na besteld. Super service. Het kaartje hangt inmiddels na 1,5 jaar nog steeds op diverse plekken in huis. Ik snap dat je als lezer nieuwsgierig bent naar de kaart van onze zoon, maar ik bespaar je het leed of de lach. Misschien moet ik aan Nanda vragen of ze misschien een (proef) jongenskaartje wil laten afdrukken voor Mats of eigenlijk voor mama, gewoon voor het idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy