FAQS

FAQ

Wow jullie verwachten een mooi klein wonder! Wij helpen jullie om dit heugelijke nieuws op een originele manier wereldkundig te maken! Wij zorgen samen met jullie voor de juiste introductie met een origineel geboortekaartje. Niet alleen het geboortekaartje maar ook de totale aankleding van het kaartje, van enveloppen tot kraamborrel kaartjes.

Allereerst super dat je ons hebt gevonden! En het zou helemaal leuk zijn als de geboortekaartjes die wij met veel liefde voor jullie speciaal ontwerpen in je gedachten al op de deurmat vallen bij je familie en vrienden mét de naam van jullie kindje/kindjes erop! Raar idee hè? Maar dat moment gaat echt gebeuren, en dan ben je blij dat je iets moois hebt gevonden en alles goed hebt voorbereid. En dat kan bij ons!  Heb je nog vragen check de meest gestelde vragen, misschien staat je vraag er al tussen!


Ik wil graag proefkaartjes bestellen?

We hebben voor jullie een proefpakket samengesteld die onze gehele collectie perfect weergeeft. In dit pakket zitten verschillende formaten trouw- of geboortekaarten, verschillende type papier en afwerkingen, een kleurenpalet en nog veel meer. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit die wij bieden. Het pakket is gratis aan te vragen en wordt binnen 7 werkdagen bij je thuis bezorgd.


Ik wil graag 1 proefkaart bestellen?

Dat kan. We drukken alleen op Biostructuur papier. Waarom? Dit heeft met het milieu te maken. Zo hebben we het minste afval. Tevens is biostructuur papier het meest gekozen papier. Helaas kunnen we geen folie kaartjes als proef maken. Dit omdat we voor elk kaartje een soort van stempel uit ijzer moeten maken, dit is helaas te prijzig voor een proefkaartje. Wil je alle papiersoorten zien? dat kan bestel dan het gratis proefpakket in de shop! Let op een gedrukt proefkaartje kan wel 4-5 werkdagen duren! 


Wat kost een proefkaartje?

Het eerste proefkaartje kan je gratis bestellen. Je betaald alleen de verzendkosten. Voeg in je winkelmand de code: proefkaart in en dan ontvang je de proefkaart GRATIS.

Wil je goud of zilver of koperfolie op een zelf ontworpen kaart?

Dat kan! Je ontwerp zelf je kaart.  Het is de bedoeling dat jezelf de kaart maakt en ontwerpt in onze editor. Zet alles wat jullie in goud of zilver of koper folie willen in fel geel. Je kunt maar één kleur folie in een kaartje gebruiken. Is de baby geboren? Wijzig de gegevens en controleer het kaartje goed. Wij ontvangen dan graag een mail  met jullie inloggegevens. Wij zetten de gouden elementen dan om voor de drukker. U krijgt een mail hoe u de kaartjes kan afrekenen. U hoeft verder niks meer te doen!

 


Wanneer moet ik de kaartjes bestellen?

Je kan kiezen om vooraf het kaartje online te bestellen. Dit werkt vaak wel zo fijn. Wij kunnen alle bestelde artikelen alvast gratis voorruit verzenden. Zodat als de baby komt alles klaar ligt. En je straks na de bevalling alleen de geboortegegevens hoeft door te mailen. De bestelling mag ook na de geboorte. Uit ervaring weten wij dan wel dat het proces iets minder snel gaat, we moeten dan wachten op de bestelling om te kunnen schakelen.


Wat is de levertijd na de geboorte?

Na jullie akkoord op de laatste proef sturen wij het kaartje naar de drukker. Is jullie akkoord voor 12 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag verzonden. De label kaartje en goud/ zilver folie kaartjes hebben een levertijd van twee – drie werkdagen.

 


Website bestelling

Het is voor ons soort van noodzakelijk de bestelling via de website binnen te krijgen. Wij zetten dan als de baby er is en jullie akkoord hebben gegeven op het kaartje, het kaartje door naar de drukker. Dan is het papiersoort en het afleveradres is dan van belang om snel te handelen. We sturen de bestelde stickers, enveloppen, en evt touw alvast gratis op! Zodat jullie alles kunnen voorbereiden!

 


 
Na de geboorte
 
Na de geboorte neem je contact met ons op om de definitieve geboortegegevens aan ons door te geven. Wij passen dit direct aan in je digitale proef en zullen deze nogmaals, ter controle, per e-mail toesturen. Het is belangrijk dat je deze digitale proef nogmaals goed controleert, met name de aangepaste gegevens. Wanneer alles goed is, kun je de digitale proef in een email goedkeuren.

Wordt de digitale proef op een werkdag vóór 12.00 uur goedgekeurd, worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Met uitzondering van de label kaartjes en goudfolie kaartjes, deze hebben een langere levertijd van twee werkdagen.

 


Kan ik een proefkaartje ontvangen?

Dat kan. Je kunt van proefpakket gratis bestellen. Klik hier. Hierbij ontvang je een mooi overzicht van onze kaartjes en onze drukkwaliteit. Verder werken wij met digitale proefdrukken. Zo kunnen we drukkosten wat lager houden. De digitale proefdrukken kan je hier bestellen: klik hier  We ontwerpen alles met de hand, dus is alles mogelijk, schroom niet en vraag maar raak. Service van de zaak!  Vul snel het formulier in en je ontvangt binnenkort de eerste proef in je mailbox!

 


Welke papiersoorten hebben jullie?

We hebben 4 verschillende soorten papier

  • 400 grams karton – op dit karton/papier drukken wij standaard
  • 400 grams karton – met matte finish
  • 400 grams karton – met glans finish
  • 350 grams Natuurpapier – dit papier heeft een fijne ribbel structuur

Al het papier/karton is standaard wit, maar omdat sommige kaartjes op bruin karton look hebben, passen wij dit aan in het ontwerp en de bestelling.

 


We vinden we een kaartje erg leuk, maar ook de opmaak/ letters en stijl van de letters van een ander kaartje, kunnen we dit veranderen?

Het kan zeker dat het kaartje een andere indeling krijgt. Als je al jullie wensen in een mail zetten maken wij een digitale proef, en zetten we alles klaar ruim voor de baby is geboren! We hebben eigenlijk het liefst al jullie wensen na de bestelling in 1 mail. Zo kunnen we alles even rustig nakijken. En het perfecte kaartje maken. We ontwerpen alles met de hand, dus is alles mogelijk, schroom niet en vraag maar raak. Service van de zaak!

 


Betalen met Afterpay, hoe werkt dat?

AfterPay voert voor  thebirdsandbees.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bijthebirdsandbees.nl achteraf betalen tot een bedrag van €150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 550. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Vragen?

Hebben jullie nog vragen of speciale wensen? Wij staan overal voor open! Let us know! Mail of chat info@www.thebirdsandbees.nl we helpen je graag verder!

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy